Προφίλ

+
Έτη Εμπειρίας

Συνεχιζόμενη Κατάρτιση

Αφορά τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των προσόντων και δεξιοτήτων του ατόμου μέσα από μια διαρκή εκπαιδευτική διαδικασία.

Επαγγελματική Εκπαίδευση

Επιδίωξη είναι η ομαλότερη προσαρμογή του ατόμου στις μεταβαλλόμενες συνθήκες των επαγγελματικών δραστηριοτήτων & η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς του.

ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK διαθέτει και διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με επιστημονικούς συνεργάτες και πλαισιώνεται από έμπειρο και ικανό διοικητικό προσωπικό για την υλοποίηση και παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σε μια εποχή που απαιτείται δυναμική και συνεχής ανανέωση των γνώσεων και δεξιοτήτων, σας προσκαλούμε για μια στοχευμένη επαγγελματική κατάρτιση!

Πιστοποιημένα Κέντρα Εκπαίδευσης

To Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΡΙΑΔΝΗ WORK λειτουργεί ως πιστοποιημένος φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ με κωδικό 11443-08 και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης ενηλίκων. O φορέας μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας και έχει λάβει πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015. Επίσης έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2013, που αποτελεί τη νέα προδιαγραφή για τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Πληροφοριών.

Εδρεύουμε στη Λαμία με δύο διαφορετικά κέντρα εκπαίδευσης, στελεχωμένα από έμπειρους εκπαιδευτές και σύγχρονο εξοπλισμό.

ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK Κεντρικό: Λεωφ. Δημοκρατίας 52, Λαμία 351 00

ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK Παράρτημα: Αθανασίου Διάκου 2, Λαμία 351 00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ρωτήστε μας!

Διεύθυνση & Τηλέφωνο Κεντρικού:

Λεωφ. Δημοκρατίας 52, T.K. 351 32 Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
+30 2231 08 10 60

Διεύθυνση & Τηλέφωνο Παραρτήματος:

Πλατεία Αθανασίου Διάκου 2, T.K. 351 00 Λαμία
Tηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2231 02 57 99

E-mail επικοινωνία:

info@kek-ariadni.gr

Φόρμα ενδιαφέροντος

Για όποιες απορίες ή διευκρινήσεις χρειάζεστε, συμπλήρφωστε τη παρακάτω φόρμα εκδήλωσης επικοινωνίας του ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK και σύντομα θα λάβετε απάντηση.

Skip to content