Σεμινάρια

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Επιμορφωση & Κατάρτιση

Η ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης, ηλικίας και επιπέδου μόρφωσης είναι ζητούμενο στην αγορά εργασίας.Στόχος των σεμιναριών τoυ ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK είναι υποστήριξη των επαγγελματιών στο σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό στίβο με δεξιότητες που ανταποκρίνονται στο σήμερα.Αν έχεις ερωτήσεις ή χρειάζεσαι διευκρινήσεις, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξεις το σεμινάριο που ταιριάζει στις εξατομικευμένες ανάγκες σου.

Security - Απόκτηση άδειας προσωπικού Ασφαλείας

Security - Απόκτηση άδειας προσωπικού Ασφαλείας

Κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας με βάσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση  4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του Ν.3707/2008  πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΕΦΕΤ - Κατάρτιση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων

ΕΦΕΤ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007 και ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή…

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η αγγλική γλώσσα κυριαρχεί στη σύγχρονη ζωή των ανθρώπων και αποτελεί απαραίτητο εφόδιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. To  ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK υλοποιεί εντατικά σεμινάρια Αγγλικής Γλώσσας αποκλειστικά για ενήλικες.

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, στον τομέα της δια βίου μάθησης, οργανώνει και υλοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο σύμφωνα με το πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ πλαίσιο προγράμματος του επαγγελματικού περιγράμματος του «Εκπαιδευτή Ενηλίκων».

Πληροφορικής - Πιστοποίησης σε Γνώση Η/Υ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΗ H/Y

To ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK διοργανώνει σεμινάρια Πιστοποίησης Γνώσεων και Δεξιοτήτων στη Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενισχύσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει ένα ακόμη εφόδιο για την επαγγελματική του εξέλιξη.

Σύμφωνα με  την κείμενη νομοθεσία κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενους πρέπει να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων του στο χώρο εργασίας. Σε προγράμματα επιμόρφωσης ως τεχνικοί ασφάλειας σε επιχειρήσεις δύνανται να συμμετάσχουν

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ρωτήστε μας!

Διεύθυνση & Τηλέφωνο Κεντρικού:

Λεωφ. Δημοκρατίας 52, T.K. 351 32 Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
+30 2231 08 10 60

Διεύθυνση & Τηλέφωνο Παραρτήματος:

Πλατεία Αθανασίου Διάκου 2, T.K. 351 00 Λαμία
Tηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2231 02 57 99

E-mail επικοινωνία:

info@kek-ariadni.gr

Φόρμα ενδιαφέροντος

Για όποιες απορίες ή διευκρινήσεις χρειάζεστε, συμπλήρφωστε τη παρακάτω φόρμα εκδήλωσης επικοινωνίας του ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK και σύντομα θα λάβετε απάντηση.

Skip to content