ΕΣΠΑ Banner

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

H νέα μας ιστοσελίδα είναι online!

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ

H νέα ιστοσελίδα μας είναι έτοιμη για όλους εσάς που αναζητάτε το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σεμινάριο για την ανέλιξη σας! Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η νέα ιστοσελίδα του ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK είναι πλέον διαθέσιμη online!

🚀 Εξερευνήστε τις Δυνατότητες: Επισκεφτείτε το www.kek-ariadni.gr και ανακαλύψτε τον κόσμο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στη Λαμία. Από εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι επαγγελματική συμβουλευτική, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας!

💡 Προγράμματα και Σεμινάρια: Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις για νέα προγράμματα και σεμινάρια. Θα βρείτε με εγκυρότητα τις πληροφορίες που θα σας ενδιαφέρουν.

🤝 Συνδεθείτε Μαζί Μας: Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα για να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Σας περιμένουμε στο Facebook και Instagram  για ακόμη περισσότερη αλληλεπίδραση!

🎉 Ευχαριστούμε: Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε σε αυτό το ταξίδι της γνώσης. Η ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK είναι εδώ για εσάς, και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σύγχρονη εκπαίδευση που ανταπροκρίνεται στην αγορά εργασίας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ σημαίνει ευκαιρίες! John Doe
Πρόσφατα Άρθρα

H νέα ιστοσελίδα μας είναι έτοιμη…

H νέα ιστοσελίδα μας είναι έτοιμη…

Ακολουθήστε μας
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ρωτήστε μας!

Διεύθυνση & Τηλέφωνο Κεντρικού:

Λεωφ. Δημοκρατίας 52, T.K. 351 32 Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
+30 2231 08 10 60

Διεύθυνση & Τηλέφωνο Παραρτήματος:

Πλατεία Αθανασίου Διάκου 2, T.K. 351 00 Λαμία
Tηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2231 02 57 99

E-mail επικοινωνία:

info@kek-ariadni.gr

Φόρμα ενδιαφέροντος

Για όποιες απορίες ή διευκρινήσεις χρειάζεστε, συμπλήρφωστε τη παρακάτω φόρμα εκδήλωσης επικοινωνίας του ΚΔΒΜ ΑΡΙΑΔΝΗ WORK και σύντομα θα λάβετε απάντηση.

Skip to content